GPS Wijzer

gps4all, organizeert basis en gevorderde opleidingen

om het hoogste rendement uit uw gps te halen.

Heb je problemen en of  vragen rond uw navigatie

zowel op GPS of Smartphone, we helpen ze u graag oplossen?

4

Volg ons ook op

all

0478/572351

uw GPS begeleider!

De laatste editie van gps wijzer (achtste editie/zeventiende druk) bevat maar liefst 248 pagina’s met handige en duidelijke instructies en staat vol met praktische tips. Het is een boek voor alle Garmin outdoortoestellen (eTrex, Oregon, GPSMAP 6x en Montana) en de bijbehorende software BaseCamp. Het boek is dus ook geschikt voor de nieuwe GPSMAP 67 serie.

10 jaar gps wijzer vieren we met een nieuwe editie van ons meest succesvolle boek
de beste gps handleiding voor je outdoor gps


De achtste editie vanGps Wijzer, is een helder en duidelijk geschreven boek om je Garmin gps goed te leren kennen. Het is uitgegeven in een handzaam formaat (20 x 14cm), waardoor je het makkelijk mee naar buiten neemt. Het is hét hulpmiddel om alles uit je Garmin outdoor gps te halen. Met de uitgebreide BaseCamp instructies leer je stap voor stap zelf routes te maken. Door de vele tips, oefeningen en uitleg leer alle mogelijkheden van het programma. Door de vele positieve reacties die we de afgelopen jaren hebben ontvangen durven we met trots te zeggen dat dit het beste gps boek is.

Juist omdat zo’n apparaat veel meer kan dan een autonavigator, worden de werking en alle nuttige instellingen van je gps eenvoudig uitgelegd. Alles komt aan bod: van simpel weg ‘hoe kom ik zonder te verdwalen bij mijn startpunt terug’ tot ‘hoe plan ik een spannende tocht door een uitdagende omgeving’. Zo leer je spelenderwijs elke buitensport-activiteit te plannen, uit te voeren en als je wilt achteraf je tocht of rit te bekijken en te analyseren. 

Wat is nieuw in de achtste editie?

  • Hoofdstuk 17 over het maken van routes met BaseCamp en andere routeplanners is volledig herschreven.
  • In hoofdstuk 17 is een betere indeling gemaakt in het gebruik van routes op je gps en het maken er van met een routeplanner.
  • Hoofdstuk 18 is ook onder handen genomen. Het gebruik van de Explore app en Mapshare is uitgebreid en herschreven.
  • De informatie over Live geocachen, dat met steeds meer toestellen mogelijk is, is uitgebreid.
  • Het boek is geschikt gemaakt voor alle nieuwe toestellen zoals de GPSMAP 65 en 66 serie. De 67 is vrijwel identiek aan de 66, Daarom is het boek ook geschikt voor de GPSMAP 67. 
  • We hebben enkele onderwerpen die minder vaak gebruikt worden naar de website verplaatst en behandelen ze daar uitgebreider en met meer afbeeldingen. De links naar de website zijn opgenomen in het boek.
  • Alle andere hoofdstukken zijn herzien en verbeterd, dit heeft geleid tot vele honderden kleine en grotere wijzigingen.

GPS